Stormachtig, turbulent met hoogtepunten en soms ook (privé) diepe dalen. Aepos heeft een roerig jaar van extremen achter de rug. Gelukkig kunnen we weer terugkijken. reflecteren is immers ons vak. En -dat hoort ook bij reflecteren- kijken we nu in de spiegel, dan hebben we weer een jaar van enorme (innerlijke) groei doorgemaakt. Mooi om te zien dat we nog steeds ruimte hebben om te ontwikkelen.

Waar we achteromkijkend vooral stil bij willen staan, zijn de vele mooie samenwerkings-verbanden, prachtige klussen, tevreden klanten en veel nieuwe uitdagingen die 2015 Aepos bracht. Voor het komende jaar staan weer nieuwe uitdagingen op de agenda. Deze zal bol staan van nieuwe producten en we hopen -net als vanuit Den Bosch- nu ook in Amsterdam een fijne plek te creëren van waaruit we coaching willen aanbieden.

Dank voor al jullie vertrouwen en de prettige samenwerking. Het was ons weer een genoegen. We wensen jou, met al je dierbaren hele mooie feestdagen, een succesvol en bovenal gezond en plezierig 2016!

Ps. Wil jij "gelukkig" het nieuwe jaar in? Kom dan op 18 januari naar Galerie Aepos in Nij Beets voor de lezing van Agnes Schilder over 'De Wetenschap van Geluk' 

Dorpsstraat 10
9245 HP, Nij Beets
0512 - 462205
info@aepos.nl