Waar arbeidscontracten flexibeler worden en waar re-integratie- of mobiliteitsvraagstukken bij vele organisaties voor kopzorgen veroorzaken, groeit de vraag naar begeleiding bij het richting en sturing geven aan loopbanen. En waar vraag is beweegt de markt zich met een aanbod. Ook omdat iedereen vrij is zich loopbaanprofessional te noemen, werken er op dit moment naar schatting in Nederland ongeveer 15.000 loopbaanadviseurs. 

De overheid wil geen voorwaarden stellen voor de uitoefening van het vak, maar stimuleert gelukkig wel het eigen initiatief van de branche om vakgenoten te toetsen op vakbekwaamheid. Career Management Institute Netherlands (CMI) is de certificerende instelling voor loopbaanadviseurs die hun vakbekwaamheid willen aantonen. 

Voor de werkgevers, werknemers en zzp’ers is het van belang met iemand in zee te gaan die aantoonbaar kennis en kunde heeft. Kies daarom voor loopbaanadvies bij Aepos, waar de beschermde titel CMI Register Loopbaanprofessional (RL) van het hoogste niveau (c) mag worden gevoerd.

Dorpsstraat 10
9245 HP, Nij Beets
0512 - 462205
info@aepos.nl