Een nieuwe huisstijl en het pand in een nieuwe blauwe kleur. Dan mag een nieuwe website natuurlijk niet missen!. De ‘oude’ website heeft jarenlang gediend als een betrouwbare en functionele digitale Aepos-omgeving, maar met alle veranderingen die Aepos ervoer werd het ook wenselijk dat deze website een wezenlijke metamorfose onderging. De nieuwe website is zo ingedeeld dat een bezoeker snel de voor hem of haar relevante informatie kan opzoeken. 

Ook werd ons teruggekoppeld dat de oude website voor onduidelijkheid zorgde omtrent de diensten die Aepos haar klanten te bieden heeft. Met het lanceren van deze nieuwe webpagina hopen we daarin verandering te brengen. Een ingrijpende verandering ten opzichte van de vorige website is namelijk dat je op de nieuwe website www.aepos.nl alleen informatie vindt over kernactiviteiten van Aepos, dus de zaken die personeelszaken en loopbaanvraagstukken beslaan.

Zaken als vergaderruimte verhuur, flexwerkplekken en exposities vind je in het vervolg op de geheel eigen website van Galerie Aepos www.galerieaepos.nl (binnenkort ook beschikbaar).

Dorpsstraat 10
9245 HP, Nij Beets
0512 - 462205
info@aepos.nl