Aepos Carrière Counseling

Aepos Carrière Counseling is gespecialiseerd in coaching, training, interim projecten en assessments. Voor zowel (afdelingen van) organisaties als voor individuen. Aepos Carrière Counseling heeft als doel om (1) mensen zelfredzaamheid bij te brengen en (2) de beroepswereld zo te beroeren dat iedereen de voor hen meest geschikte functie weet te vinden. Zo verrichten ze de werkzaamheden die bij hun talenten passen en, niet minder belangrijk, reizen ze iedere dag met een glimlach naar hun werk.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij Aepos Carrière Counseling is er de tweemaandelijkse Nieuwsbrief  Galerie Aepos - 'het zusje van Aepos Carrière Counseling'

Kunst en creativiteit spelen een belangrijke rol in de vele manieren waarop Aepos haar klanten oplossingen biedt. Kunst beweegt en inspireert. Sinds 2009 zijn Anko en Esther, naast dat ze eigenaren van Aepos Carrière Counseling zijn, trotse galeriehouders bij Galerie Aepos. Galerie Aepos is een met kunst ingerichte bedrijfsruimte aan het Polderhoofdkanaal waar veel bedrijven (o.a.  Aepos Carrière Counseling) dagelijkse hun werkzaamheden komen uitvoeren.

Bij Galerie Aepos kun je vergaderen, flexwerken en exposities bezichtigen. Voor meer informatie over Galerie Aepos en haar producten verwijzen we je naar de website van Galerie Aepos:
www.galerieaepos.nl

Dorpsstraat 10
9245 HP, Nij Beets
0512 - 462205
info@aepos.nl