De Historie

Een ‘epos’, ook wel heldendicht genoemd, is een lang verhalend gedicht over de levens van mythologische of historische personen uit de klassieke oudheid. Aepos als levensverhaal, loopbaanverhaal, het past bij de organisatie die Aepos is. Het zijn de verhalen van de altijd bewegende organisaties of jouw eigen persoonlijke loopbaan waaraan Aepos een bijdrage wil leveren. Aepos wil jou in staat stellen om zelf de volgende hoofdstukken ervan te schrijven. Maar hoe zit het met het verhaal van Aepos zelf?

Op 1 september 2003 ontstond Aepos toen Anko Postma en Esther Postma-Zijlstra de handen ineen sloegen in het ondernemerschap. Beide hadden een passie ontwikkeld voor het helpen van mensen in hun werkende leven. Aepos zou de vlag worden waaronder zij invulling konden geven aan hun passie. 

Eerst vanuit Apeldoorn, later vanuit Nij Beets waar Anko en Esther de klanten in eerste instantie in een thuiskantoor setting ontvingen. Al snel bleek het thuiskantoor te klein voor de organisatie die Aepos was geworden. Een uitbreiding volgde. Het thuiskantoor kon de groei van de organisatie niet aan en daarom verhuisde Aepos in 2009 naar het ruime pand aan het Nij Beetster Polderhoofdkanaal. Tot de dag van vandaag voert zij daar haar werkzaamheden uit. De bedrijfsruimte met galerie (www.galerieaepos.nl) bewijst zich tegenwoordig als inspirerende en efficiënte werk- en trainingsruimte. 

Dorpsstraat 10
9245 HP, Nij Beets
0512 - 462205
info@aepos.nl