Particulier

Mensen bezoeken een psycholoog om te leren over henzelf en mensen bezoeken een uitzendbureau met de hoop om een leuke baan in de wacht te slepen. Aepos combineert deze twee disciplines: mensen komen bij Aepos om te leren over henzelf op werkgebied, zodat ze zelf het verloop van hun carrière kunnen bepalen.

Coaching
Het gaat om het leerproces. Van je zelf kun je veel leren. Aepos biedt je de ruimte om uitgebreid naar je eigen behoeften en keuzes te kijken. Passen die twee nog bij elkaar of ben je ergens je passie uit het oog verloren? Het helpt om erover te sparren met een coach die haarfijn aanvoelt wat het is dat jou kan helpen om je ambitie te verwezenlijken. 

Training
Aepos trainingen stellen je in staat beter te worden in hetgeen dat je al kan en hierin groei te bewerkstelligen. De trainingen focussen zich rondom de ontwikkeling van competenties en vaardigheden.

Tests en Assessments
Heb je behoefte aan zichtbaar bewijs wat betreft jouw capaciteiten? Aepos biedt tests en assessments aan die een beeld schetsen van wie jij bent en wat je in je mars hebt.

Traineeships
Aepos verzorgt voor een aantal opdrachtgevers de werving en selectie van toekomstig personeel. Mogelijk vind je er iets interessants voor jou tussen en ben jij degene die Aepos voor haar opdrachtgevers zoekt. 

CV Check
Onzeker over je CV? Laat je CV achter bij Aepos en ontvang tips en feedback zodat jij met een aantrekkelijk CV voor de dag kunt komen. 

Video CeeVee
Je kunt bij Aepos ook een Video CeeVee laten schieten om nog meer kans te maken op die droombaan!

 

Dorpsstraat 10
9245 HP, Nij Beets
0512 - 462205
info@aepos.nl