Assessments

Goed personeelsbeleid betekent zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is dat het vaak niet. Lukt dit, dan levert dit succes voor de toekomst én een tevreden medewerker op. Alle reden dus om te gaan voor een zo optimaal mogelijk resultaat! Aepos assessments helpen werkgevers om op dit vlak tot juiste keuzes te komen. 

Een assessment is een simulatie van de werkelijkheid, zo authentiek mogelijk, waarbij het gedrag van een kandidaat of medewerker geobserveerd wordt. Hierbij worden vaak trainingsacteurs ingehuurd, om werkelijke situaties zo realistisch mogelijk na te bootsen. Een assessment biedt een kandidaat dus de kans om te laten zien wat hij of zij kan. 

Een uitgebreid Aepos assessment, inclusief loopbaangesprek met een ervaren Aepos recruiter én een cognitieve en persoonlijkheidstest, vormt een uitermate goede voorspeller voor gedrag in de praktijk. Het schetst een helder beeld van de capaciteiten, persoonskenmerken en ambities van een kandidaat of medewerker. Een assessment geeft daarmee antwoord op de vraag of iemand past bij een functie of bij uw organisatie.

Aepos werkt voor haar assessments met een vast team van acteurs, psychologen en recruiters waarin situaties op maat worden ontworpen, voorbereid en gespeeld.


  Selectie Assessments

  Ontwikkel Assessments

Dorpsstraat 10
9245 HP, Nij Beets
0512 - 462205
info@aepos.nl