Over Aepos

Aepos helpt mensen (persoonlijk) te groeien en ontwikkelen èn helpt organisaties om het beste uit hun mensen te halen en zo beter te presteren.

Aepos werd in 2003 opgericht door Anko Postma en Esther Postma-Zijlstra. Samen bouwden zij aan het succes van een organisatie die intussen al 20 jaar zowel mens als organisatie helpt hun potentieel te ontdekken, koesteren en ontwikkelen.

De naam Aepos staat voor Anko en Esther Postma, maar ook voor VERHAAL, jouw verhaal. Aepos geeft jou de ruimte, zodat jij jouw Aepos, jouw verhaal kunt verwezenlijken. Al sinds de start in 2003 is ons motto:

"Aepos. Ruimte voor jezelf, ruimte om te ontwikkelen."

In 2017 vond Anko een nieuwe uitdaging in het openbaar bestuur. Sindsdien is Esther de drijvende kracht achter Aepos en werkt zij daarin samen met getalenteerde professionals.

Door tijd te nemen, afstand te nemen, te reflecteren en een concrete vervolgstap te zetten – passend bij wie je als mens of organisatie bènt – werk je aan:

Jouw Aepos, jouw verhaal!

Aepos loopt graag een tijdje mee, spiegelt, helpt te zien en geeft jou (weer) de regie terug, zodat jij de keuzes kunt maken die bij jou passen. Authentiek, als mens en organisatie.